Hoe vaak en hoe snel werkt Positief-Bekrachtigde Breintraining?

Wij zijn heel enthousiast over Positief-Bekrachtigende Breintraining (PBB), maar hoe vaak werkt PBB? En wanneer PBB werkt, hoe snel werkt PBB dan?

We houden systematisch bij hoe goed PBB werkt. Gemiddeld worden 80% van de probleemsituaties naar alle tevredenheid opgelost. Omdat wij op basis van no cure, no pay werken, kunnen we heel precies vaststellen hoe goed PBB werkt. Uiteraard hangt dit wel af van wat er aan de hand is en hoe goed de individuele personal breintrainer is. Zo blijkt dat bij Tinnitus slechts 50% van de problemen adequaat wordt opgelost en dat sommige personal breintrainer slechts een succesrate van 70% halen, terwijl anderen in 90% van de gevallen succes hebben.

PBB werkt over het algemeen heel snel. In uitzonderlijke gevallen zelfs supersnel. Met enige regelmaat zien we al enorme vooruitgang na de eerste sessie van twee uur. Over het algemeen duurt een PBB traject vier tot zes weken. Soms gaan er enkele maanden over. En in uitzonderlijke gevallen duurt het langer dan dat. Helaas is er ook een kleine groep mensen waarbij PBB niet werkt.

Als mensen die in de problemen zitten die laatste zin lezen, dan denken velen van hen: “Oh dat zal je zien, dan zal het bij mij wel niet werken.” Maar dat is dus onmogelijk omdat we weten dat PBB hooguit bij 1 op de 5 niet goed genoeg werkt. Dan is het onmogelijk dat 3 van de 4 mensen in die groep zitten.

Om die reden zeggen we altijd: “ga met PBB aan de slag om zelf te ontdekken wat je ermee kan.” Wanneer PBB werkt dan merk je dat heel snel. Dat betekent ook dat als PBB onverhoopt niet werkt, je daar ook op vrij korte termijn achterkomt. Dan is er nog meer dan genoeg tijd om een alternatief te zoeken. Mede omdat een PBB op basis van no cure, no pay wordt gegeven, is het uitproberen van PBB heel laagdrempelig. Om die reden doen we in onze communicatie er ook alles aan om mensen die in de problemen zitten over de streep te trekken. Want wanneer je eenmaal zelf ervaart dat het voor jou werkt, dan is er een wereld gewonnen. Terwijl als het voor jou overhoop niet werkt, dan is er niets verloren.

Kortom, mocht je in de problemen zitten, ga dan vandaag nog aan de slag met Positief-Bekrachtigende Breintraining!


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *