Over ons

De Breintraining coöperatie
info@breintraining.coop

Breintraining coöperatie Amsterdam
Binderij 7-L, 1185 ZH Amstelveen

Breintraining coöperatie Apeldoorn
Deventerstraat 130M, 7321 CD Apeldoorn

Breintraining coöperatie Eindhoven
Gezondheidscentrum Vredesplein
Van Speijkstraat 50, 5612 GE Eindhoven

Breintraining coöperatie Rotterdam
Essebaan 38, 2908 LK Capelle aan den IJssel

Breintraining coöperatie Gent (België)
Leeuwerikstraat 1 9160 Lokeren

De Breintraining coöperatie is ontstaan uit een groep bevlogen trainers en coaches die de kracht van het werken met breintypen, breintraining en positieve bekrachtiging zelf hebben ervaren. Deze professionals zijn niet alleen gepassioneerd over hun werk, maar ook gedreven door de wens om bij te dragen aan de vermindering van de wachtlijsten in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ). Dit doen ze door medewerkers preventieve technieken aan te leren om beter met stress om te gaan.

Daarnaast bieden ze hulp aan mensen op wachtlijsten, door hen de kans te geven om op basis van ‘no cure, no pay’ alvast met breintraining aan de slag te gaan terwijl ze wachten op verdere behandeling. Dit betekent dat cliënten enkel betalen wanneer ze daadwerkelijke verbetering ervaren in hun situatie, waardoor de toegang tot hulp toegankelijker en laagdrempeliger wordt.

Tot slot hebben ze als doel om organisatiestructuren te optimaliseren. Ze erkennen dat suboptimale structuren vaak leiden tot onnodige stress bij medewerkers. Door een optimale organisatiestructuur te implementeren, kan een belangrijke bron van stress worden geëlimineerd, wat bijdraagt aan de algehele welzijn van medewerkers en de efficiëntie van de organisatie.

De coöperatie is dus niet zomaar een team van trainers en coaches, maar een groep professionals die zich inzetten voor preventie, verbetering en optimalisatie in verschillende aspecten van de mentale gezondheidszorg en organisatiestructuur. Ze zijn gedreven door hun passie om een verschil te maken en leveren een directe, positieve impact op zowel individuen als organisaties.

Joost van der Leij

Joost van der Leij is een VU-university certified OBM trainer/coach. Joost onderwijst breintypen, breintraining en positieve bekrachtiging op twee Nederlandse universiteiten. Daarnaast is hij auteur van meer dan twintig boeken over breintypen, breintraining en positieve bekrachtiging.

Roland van Exel

Roland van Exel is zowel ervaren management consultant als Breintrainer. Hij richt zich op het optimaliseren van het functioneren van zowel individuen als teams. Daarbij brengt hij duidelijkheid en structuur in wat er vanuit de organisatie gevraagd wordt aan de ene kant en begrip voor eigen en andermans gedrag en ruimte voor de benodigde verandering aan de andere kant.

Wendie den Doop

Wendie den Doop is een VU-university certified OBM coach. Ze geeft Breintraining en is Arbeidscoach/ re-integratieprofessional. Ze combineert Breintraining met re-integratie strategieën om goed, bij jou passend werk te vinden, jouw loopbaan een boost te geven of je huidige werk op een goede manier te behouden. Specialisatie Burn-out, PTST, Angst en HSP.

Wim Annerel

Wim Annerel combineert meer dan 20 jaar corporate ervaring, vooral als leerexpert, met 10 jaar ervaring als loopbaancoach, waarbij hij professionals begeleidt naar passend werk en hun loopbaan een nieuwe impuls geeft. Als mental coach legt hij zich toe op perfectionisme en integreert hij breintraining in zijn aanpak. Naast coaching en breintraining verzorgt hij opleidingen in communicatie en persoonlijk leiderschap.